Kosár

    üres a kosár
0 termék, 0 Ft.
Rendelés

Kiszolgáló étterem adatai:
Cégnév: Sas utcai Faloda Kft.
Székhely: 1112 Budapest Neszmélyi köz 3. 


Regisztráció
A Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
Oldalunk személyes adatok megadása nélkül is látogatható. Terméket a Vendégek is rakhatnak a kosárba, de a vásárláshoz regisztráció elvégzése szükséges. A regisztrációkor megadott személyes adatokat az Adatvédelmi nyilatkozat szerint tároljuk és használjuk fel.

Rendelés lépéseinek bemutatása
Megtekinthető a vásárlási útmutatóban.
 

A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk

Megrendeléséről, amennyiben igényli, számlát küldünk önnek.

Megrendelést az alábbi kerületek területére szállítunk: Gazdagrét, Sasad, Őrmező, Budaörs. 

Minimális rendelési összeg  750Ft. A megrendelés annak feladását követően nem mondható le.
A megrendelések feldolgozása a rendelés leadása után rögtön, hétfő-péntek 10:00-tól 14:00-ig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül nincs lehetőség megrendelés leadására. 
 

Házhozszállítási és fizetési információk

A megrendelt termékeket futár által történő kiszállítással adjuk át. A kiszállítást átlagosan a megrendelés visszaigazolása utáni 40-60 percben teljesítjük
A megjelölt kiszállítási helyszínen készpénzzel, étkezési utalvánnyal, illetve az itt felsorolt kárytákkal lehet fizetni. (OTP Szép kártya, MKB Szép kártya, Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, American express)
A kártyás fizetés, a futár által vitt terminálon keresztül történik, az oldalon keresztüli elektronikus úton történő fizetésre nincs lehetőség.
 

Problémák, Reklamációk jelzése
Arra törekszünk, hogy ételeink a legjobb minőségben kerüljenek kiszállításra. Kérem, ha bármilyen észrevétele van az ételekkel, vagy a kiszállítással kapcsolatban, azt telefonon vagy e-mailen jelezze!

telefon: 36306818790
e-mail: izefaloda@gmail.com