Kosár

    üres a kosár
0 termék, 0 Ft.
Rendelés

Adatvédelmi nyilatkozat

Az izefaloda.hu oldalai személyes adatok megadása nélkül is látogathatóak. Az online rendelés igénybevételéhez azonban regisztráció szükséges, melynek során személyes adatok kerülnek a honlap üzemeltetőjének birtokába.


Az üzemeltető a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat célhoz kötötten, kizárólag a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.


Az üzemeltető harmadik fél részére személyes adatot át nem ad, csak az online rendelés eredményes teljesítéséhez szükséges minimális adatot, alvállalkozó vagy közreműködő cég részére (futárszolgálat).


Minden természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az Üzemeltető által róla nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat a továbbiakban ne használja fel.


Az üzemeltető az adatok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el.


Amennyiben további kérdése van az adatvédelemmel kapcsolatosan, kérjük küldje azt el részünkre a izefaloda@izefaloda.hu  e-mail címre.Az Üzemeltető adatai:


Cégnév: Sas utcai Faloda Kft
Székhely:  1051 Budapest Sas utca 25.

36306818790